2. sastanak Projektnog tima

2. sastanak Projektnog tima
Drugi sastanak Projektnog tima održan je 24. listopada 2022. u Varaždinu, u prostorijama HDIG. Na sastanku su članovi tima raspravljali o do sada provedenim, kao i o predstojećim projektnim aktivnostima.
 
Ispunjene su početne obaveze Odreda kao korisnika projekta prema Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnoga društva, kojoj su dostavljeni Plan nabave, Plan dostave zahtjeva za nadoknadom sredstava i Zahtjev za predujam, koji je odobren u cijelosti. Provedbena radionica projekta u organizaciji NZRCD održana je 30. i 31. kolovoza 2022. u hotelu „Dubrovnik“ u Zagrebu, a na njoj su sudjelovale voditeljica i administratorica projekta.
 
Izrađeni su programi radionica „Balet“, „Modern“ i „Urban“ za početnu razinu korisnika i kalendari provedbe radionica „Modern“ i „Urban“. U svrhu veće vidljivosti projekta u javnosti, izrađen je logotip projekta te su izrađeni Facebook stranica i YouTube kanal projekta. Dovršen je dizajn promotivnog materijala i web stranice, čija će izrada biti dovršena tijekom studenog, a u pripremi je i održavanje Početne konferencija projekta.